Total: (1)

Video

... klipe shqiptare
Skip Navigation

Perralle nga e kaluara

nga parajsa
Perralle nga e kaluara
    vota
Postuar: nga iris (2007-11-08 15:53)
shume i bukur dhe do te ngelet nje nga filmat me te bukur shqiptar


Koment video


Smile Big Grin Frown Confused Stick Out Tongue Wink Mad Cool Sad

Identifikohuni per te komentuar!
    Shtoni Video ne Social Bookmarks!
    { }

Rreth videos
Nga:

parajsa

Dergoni PM
(2158) | (1) | (0)
Shtuar: 07-08-2007
Kohezgjatja: 82m 43s
Vezhgime: 14367
Komente: 1

Hyni per vleresime

Vleresime:
Pa vleresime
(0 vota)


Pershkrimi

Perralle nga e kaluara - Variacion mbi komedine Katermbedhjete vjec dhender te Andon Zako Cajupit


Video URL: